Planning & Construction - Hűtőház építés

HŰTŐHÁZ ÉPÍTÉS

"szakértelem és minőség frisstől a fagyasztottig
– high value from fresh to frozen"

Cégünk generálkivitelező kapacitásait elsősorban hűtőházak és élelmiszeripari üzemek építésére tartja fent.

 

  • Bármit hűtünk azt speciálisan a tárolandó termékhez, több évtizedes profizmussal, egyedileg tervezzük és kivitelezzük a friss árutól a fagyasztottig.
  • Az élelmiszeripari termékek hűtésének és feldolgozásának tervezése során a hangsúlyt minden esetben a termékre, tárolási módra, a feldolgozási technológiára, a piaci igényekre és logisztikai elvárásokra fektetjük
  • A tervezésben és kivitelezésben tapasztalataink sokrétűek úgy, mint például almalé sűrítmény gyártó üzem, tejfeldolgozó üzemek, vágóhidak, speciális húsüzemek (saslik, döner kebab), kolbászfüstölők, sütőipari, aszaló és konzervipari üzemek.
  • A cégünk által telepített hűtőkamrákat méretre gyártottan, ipari panelből vagy labirint kapcsolattal, Hexafloor felületű hőszigetelt padlóval szállítjuk.
  • Pályázati támogatási rendszerekben az uniós előcsatlakozási programok (PHARE, SPARAD) óta jelen vagyunk és azóta is komplett pályázati dokumentációkkal együtt végezzük munkánkat. Az MVH ÉNGY alapú költségvetési rendszerét, annak sajátosságait az utolsó részletekig ismerjük, az elszámolásokat a pályázó igényeihez igazítjuk, továbbá jelentős számú saját rendszerünk és általunk forgalmazott gép, berendezés szerepel az FVM ÉLIP, illetve Mezőgazdasági gépkatalógusában.
  • Igényei szerint termékfejlesztési elképzeléseit is ki tudjuk dolgozni egészen a csomagolás megtervezéséig, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket és előírásokat.

Jelenleg futó pályázati lehetőségek a hűtőház építéseknél a Kertészet korszerűsítése (25/2008 FVM rendelet alapján) című pályázat, míg az élelmiszeripari beruházások esetében a Mezőgazdasági termékek értéknövelése (47/2008. (IV. 17.) FVM rendelet alapján) című pályázat.