HŰTÉSTECHNOLÓGIA
A mezőgazdaság és az élelmiszeripar majd minden területén terveztünk és kiviteleztünk hűtéstechnológiai rendszereket így:
- Normál légterű és ULO-s hűtőházak
- Fagyasztó alagutak (szalagos fluidágyas) zöldségek, gyümölcsök számára
- Speciális gyorshűtők meggyre, cseresznyére, kajszira
- Külső levegővel kombinált légkeverő kamrás burgonya, sárgarépa, hagyma, gyökér, kínai kel ömlesztett vagy konténeres tárolás esetén is
- Banánérlelők és hűtött logisztikai raktárak hűtése
- Tejüzemek technológiai és teremhűtése
- Vágóhidak, húsüzemek munkatereinek a hűtése
- Friss és mélyhűtött hústermékek tárolása
- Sokkoló kamrák és fagyasztó alagutak hűtése, kéregfagyasztók
- Sütőipari termékek mélyfagyasztása
- Vákuumhűtés jégsalátára, gombára
- Spirálfagyasztó rendszer
Munkáink során direkt elpárolgású és indirekt (folyadékhűtő) rendszereket is telepítünk környezetbarát freonos (R404a, R407C,….), ammóniás, illetve CO2 rendszerek felhasználásával.
Ezeket a tárolókat, alagutakat, kamrákat kompletten telepítjük beleértve a kamraépítés, a hűtőkapukat, a polcrendszert, illetve a légtechnikai elemeket, amelyek kiindulása mindig a termék, illetve annak csomagolása, rakategységei.