Technology - ULO - Kénezési technológia

KÉNEZÉSI TECHNOLÓGIA

SO2 szűrő más illékony és etilénes termék számára, kombinált párásítással

A TL egység a központi rendszer számára azzal a céllal lett tervezve és kifejlesztve, hogy kiiktassa a gyümölcstárolás időtartama alatt keletkező gázokat. Ez az egység alkalmazható a kiváló minőségű alma, a körte és a citrusfélék tárolásánál, de legfőképpen az étkezési szőlő tárolásánál keletkező kéndioxid csökkentésére szolgál.

Mivel a kamrán belüli levegőt tisztítja fordított áramlású vízzel, a TL egység biztosítja a minőség szinten tartását, a gyümölcs konzisztenciáját és fényességét, csökkenti a súlyvesztést, a külső fertőzéseket és a metabolizmus gázainak negatív hatását (általános felmelegedés, utóíz stb.). A szűrőhöz tartozik egy SO2 kibocsátó rendszer is, amely tartalmaz egy adagolót a befújt gáz értékének pontos meghatározására, valamint tartalmaz speciális evaporátorokat.

SO2 szűrő

Speciális ponyvarendszer

Étkezési szőlő és kertészeti termékek tárolási rendszere

A Speciális ponyvarendszer merev ponyvaanyagból van kivitelezve, PVC kezeléssel, egyedi méretben a telepíteni kívánt kamrákhoz.

Ez a szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi az étkezési szőlő huzamosabb idejű tárolását, akár 4 hónap időtartamra.

A Speciális ponyvarendszer nagyon magas relatív páratartalmat képes fenntartani a tárolt termékek kiszáradása és a súlyvesztésük elkerülése érdekében.

Ponyvarendszer

A Speciális ponyvarendszer alkalmazásával időszakos kénezés történik, a penész (Botrytis cinerea) kialakulásának megakadályozására, anélkül, hogy a SO2 veszélyt jelentene a hűtőberendezésekre, amelyek a kamrák külső oldalán találhatóak. A magas precíziójú adagoló, a SO2 evaporátorral párosítva, pontos gázadagolást biztosít. A víztisztítók (TL) alkalmazásával a SO2 koncentráció szabályozásával egy időben fenntartható a nagyon magas relatív páratartalom.

ALKALMAZHATÓ az alábbiakhoz:
  • Étkezési szőlő
  • Kertészeti termékek
  • Erdei gyümölcsök
  • Retek
  • Fertőtlenítés

JELLEMZŐK
  • A Speciális ponyvák méretezése a rendelkezésre álló hely figyelembevételével történik.