Technology - ULO - Etilén adszorberek

ETILÉN ADSZORBEREK

Az ETI adszorber PURAFIL/ABSOTIL felhasználással működik, és oly módon lett tervezve és kivitelezve, hogy önállóan funkcionáljon az egyes kamrákban.

Az ETI telepíthető a kamrán belül vagy a kamrán kívül, az alkalmazástól függően. Az ETI használatával alacsony szinten tartható az etilén a hűtőkamrákban, és gazdaságosan óvja az élelmiszereket az etilén negatív hatásaitól a tárolás alatt.

Az ETI adszorberrel és a PURAFIL/ABSOTIL termékekkel eltávolíthatóak továbbá más ártalmas gázok is, mint például a szénhidrogén és az SO2.

Az adszorber használatos kertészeti termékek, vágott virágok és kiwi tárolására, vagy egyéb élelmiszerek esetében is, amelyek normál körülmények között etilént termelnek, és érzékenyek erre a gázra.

ETI

Katalitikus konverter az etilén és az illékony anyagok csökkentésére

A SWINGTHERM-BS konverterek olyan katalitikus reaktorok, amelyek csökkentik az etilén és az illékony anyagok koncentrációját normál és szabályozott térben történő tárolás alatt.

A SWINGTHERM-BS konverterekkel gazdaságosan fenntarthatóak az alábbi etilén-koncentrációk:

  • hűtőkamrákban és szabályozott légtérben alma esetében: < 1 ÷ 5 ppm
  • citrusfélék, körte és zöldségek tárolása alatt: 0,05 ÷ 0,1 ppm
  • kiwi tárolása esetén: < 0,02 ppm

Swingtherm

A SWINGTHERM-BS konverter segítséget nyújt az alábbiakban:

  • megelőzni a nem kívánt érlelést a kertészeti termékek és gyümölcsök esetében, valamint megakadályozni az etilén fiziopatológiai hatásait.
  • nagyon alacsony szinten tartani a spórák és a baktériumok számát, a hő-sokk hatása által.
  • nem befolyásolni a hűtőkamrák hőegyensúlyát, mivel olyan speciális működési ciklusok váltakoznak, amelyek maximálisan szabályozzák a kezelt levegő felmelegedését.